Peanut Pretzel Cornflakes Bars ⋆ Coconut & Lime

Oppskrifter

Peanut Pretzel Cornflakes Barer

En søt og velsmakende versjon av 7-lags stenger (også kalt Hey Dolly Bars eller Magic barer) med sjokolade, peanøtter, cornflakes og en kringleskorpe.

 • 1 3/4 kopper knuste kringler
 • 1/2 kopp smør
 • 1/2 teskje vanilje
 • 1 kopp semi eller bittersøt sjokoladechips
 • 1 kopp peanøttsmørflis
 • 2/3 kopp stekte peanøtter
 • 1 kopp cornflakes
 • 1 14 o kan søtet kondensert melk
 • Forvarm ovnen til 350 grader. Smør en 9 x 13 tommers stekepanne. Sette til aspect.

 • Smelt smør i en liten panne. Rør inn vanilje Fjern den fra varmen, og rør rundt kringlet smuler til de er grundig kombinert. Trykk med baksiden av en skje eller bunnen av en målekopp ned i bunnen av den smørede pannen og move på å nå alle hjørner.

 • Dryss sjokoladebrikken jevnt over, deretter peanøttsmørflisene, peanøttene og til slutt kornflakene over kringlelaget. Hell den søtede kondenserte melken jevnt over toppen, og fordel med baksiden av en skje eller slikkepott til blandingen er jevnt belagt.

 • Stekes i 25-30 minutter til kantene er gyldenbrune og stolpene ser “faste ut”.

 • La det avkjøles helt på et trådstativ før du skjærer i skiver. Dette ser ut til å ta evig tid, males motstå trangen til å kutte dem når de til og med er eksternt varme. Du kan kjøle dem før du skiver hvis du er en fan av rene linjer. Oppbevares i kjøleskapet eller på en kjølig benk i en lufttett beholder.

Frys rester opp til 6 måneder hvis ønskelig.

Det er et sted omtrent en instances tid unna i PA som påstår å være fødestedet til harde kringler. Vi besøkte det lille museet i fjor sommer, og mannen min ble forelsket i kringlene, nærmere bestemt heste- og buggyformede. Som vi lærte på turen fra vår must-be-in-high school-musikalsk-teater information, har kringlene litt malt i seg som gir dem en særegen smak. Vi kjøpte flere vesker på vår første tur og returnerte deretter (det er en søt liten by med en Predominant Avenue foret med kafeer og butikker) om høsten for å få på nytt. Vi ser ut til å gå gjennom omtrent en pose i måneden. Når vi har kjøpt dem i museumsbutikken, var utløpsdatoen alltid omtrent 6 måneder unna. Vi har gått tom for kringler nylig, og selvfølgelig tar vi ingen dagsturer til PA når som helst, så jeg kom i kontakt med museet, og de bekreftet at de fortsatt sendte ut kringler direkte fra fabrikken. Jeg ønsket å bestille en søt tinn males merkelig nok kom de naked med litt over et halvt kilo kringler (de vanlige posene er 14 oz), så det virket ikke som nok eller det økonomiske valget. Så Matt bestemte oss for at vi skulle bestille et tilfelle av heste- og buggy kringler. Som er 12 poser. De har ikke halve tilfeller, selv om du kan bestille en delt sak, males Matt liker naked hestene og buggyene, og jeg kan ikke spise seks poser surdeig selv. Så en full sak det var! Prisen virket noe fornuftig (og vi bruker ikke mye penger på noe annet akkurat nå, så hvorfor ikke en kringle godbit?) Så jeg la inn en ordre som kom mindre enn 36 timer senere.

Dessverre ankom de med utløpsdato juli! Vi hadde selvfølgelig ingen mulighet til å sjekke dette (en av de mange grunnene til at jeg ikke har fått levert dagligvarer), males vi hadde håpet siden det var fabrikk direkte at de ville ha langt fra datoer som de vi har kjøpt på museet. 12 poser med kringler på det vi håpet var seks måneder var mye mer enn hastigheten vi hadde spist i, males nå spiser vi begge måltider og snacks her hver eneste dag, så det virket noe rimelig.

Dette var en veldig svindlet måte å si at vi har massevis av kringler vi nå trenger å konsumere de neste tre månedene. Jeg la en pose over gjerdet til naboen vår. Da hadde jeg ideen om å lage 7-lags staver (alias magiske barer) ved hjelp av kringler i stedet for informasjonskapsler til basissjiktet. Det var ganske good av meg, tenkte jeg. Jeg hadde tenkt på å lage stengene en stund fordi de virker perfekte for pandemien. Foruten smøret, er hver enkelt ingrediens hyllestabil og lett å finne.

Dette er den perfekte blandingen av salt og søtt. Peanøtter er den naturlige sammenkoblingen for kringler, så jeg brukte disse og peanøttsmørflisene for å virkelig bringe det hele sammen. Jeg foreslår at du bruker de mørkeste sjokoladefrontene dine for å kutte søtheten litt. Cornflakes var min manns forslag. Jeg hadde kjøpt en stor boks med en annen oppskrift i tankene, males har ikke laget den enda, så vi hadde noen på hånden. De tilførte mye crunch, litt søt maissmak og hjalp virkelig til med å holde den søt-salt-salte saldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *