Øyeblikkelig Ramen Fried Rice Recipe

Oppskrifter

(Fotografier: Vicky Wasik)

Da jeg først lærte om øyeblikkelig ramen-stekt ris mani feier Japan, Jeg trodde det ville gi et tullete stykke der jeg ville lage noen vitser om drukket mat før jeg delte metoden, slik at dere alle kunne lage det hjemme også. Males så feide coronavirus verden, og plutselig ser jeg det i et nytt lys. Dette er ikke naked drukket mat; det er overlevelsesmat.

Med naked ett egg og en porsjon Cup Noodle (eller Cup Noodles, som det selges i USA), kan du lage to porsjoner Cup Noodle-stekt ris, fireplace hvis du rasjonerer. Og det er freaking deilig.

Pisk ytterligere fireplace egg, lag en omelett og sett den på toppen à la omurice (du kan til og med legge litt ketchup til risen når den stekes, i henhold til omurice-oppskriften), og du har fått et budsjettmåltid laget helt av stifter, og fylt magen uten å sprenge gjennom de ingrediensene som krever hyppigere shoppingturer.

Det er veldig lite å si om teknikken her: Dette skal visstnok være enkelt og nesten øyeblikkelig, så å prøve å optimalisere for hvert trinn beseirer ganske mye formålet. I tillegg er det deilig, så det er virkelig ingen grunn til å tenke over det.

Alt du trenger å gjøre er å fjerne de tørre ramen-nudlene og all tilhørende krydder fra koppen og knuse dem opp (en plastpose fungerer bra for dette, males du kan gjøre det i en blandeskål for å redusere plastavfall). Sett dem deretter tilbake i koppen, dekk til med akkurat nok kokende vann til å våte det hele, males ikke mer.

I mellomtiden, skvatt et egg i varm olje, tilsett litt kokt middels- eller kortkornet ris (fersk eller matrester vil virke), bland det hele sammen, dump deretter den våte ramen i pannen og kok den sammen til den er ferdig. Selv om det ikke er slik vi anbefaler å lage stekt ris vanligvis (vi vil vanligvis legge egget mot slutten av kokingen). Denne metoden er forskjellig på den måten at den ikke krever matlaging av parti eller en wok (som har overflaten til å holde all den stekte risen og fortsatt lar nok plass til å steke en egg). Males ikke bekymre deg; Vi lover at dette er jævlig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *