Morsomme DIY-prosjekter for å holde deg opptatt mens du er hjemme

Interiørdesign

Naked noen få uker har gått siden vi ble bedt om å ta i bruk sosiale distansetiltak og være hjemme så mye som mulig, males tiden ser knapt ut til å gå. Hvis du allerede har renset huset ditt, reparert alle ødelagte gjenstander, og kanskje til og med sjekket ut de nyeste verktøyene gjennomgått av cumminstools.com, det virker som om det ikke er noe mer du kan gjøre enn å unne deg oversvømmelse av movie. Males ikke gi opp enda – hvis du er en handyperson, er det alltid noen DIY-prosjekter du kan investere tid i. Her er noen morsomme og nyttige ideer som kan holde deg opptatt below nedstengningen.

10 fantastiske DIY uteplanter hyller 2

Bli kreativ med dine vegger

Når det gjelder å utforme hjemmet ditt eller endre det kjedelige og kjente aspektet, er veggene en av de vanskeligste delene å håndtere. Med mindre du vil male dem i en annen farge, eller du er talentfull nok til å tegne eller male noe på dem, er det ikke mange alternativer for hånden, males et som er ganske billig og enkelt å utføre er tapet!

Bakgrunn kan hjelpe deg med å oppdatere soverommet, kjøkkenet eller badet ditt og bokstavelig talt føle at du bor i et nytt hjem. For å gjøre veggene mer tiltalende kan du velge forskjellige farger og mønstre, eller du kan bruke mer enn en på samme vegg. Nylig har mange progressive eiere begynt å dekorere kjøkken- og badveggene med fargerikt tapet, og resultatet er spektakulært.

Bygg din egen couch

De som er heldige nok til å ha et hus med hage, er sannsynligvis opptatt av å tilbringe så mye tid som mulig utendørs, spesielt nå når du ikke går en tur i parken anbefales ikke lenger. Males for å komfortabelt nyte den friske luften og solen i din egen hage, trenger du en couch.

Hvis du også har noen paller, en gammel madrass du ikke bruker lenger, og puter, er alt du trenger litt tid til å lage din egen komfortable utesofa. Det er enkelt å lage sofaen din fra paller! Naked velg et design som passer til hagen din, og fest pallene sammen.

Lag dine egne planters og få flere planter

Du elsker blomster, males har du aldri tid til å plante mer? Nå er det på tide å pleie denne saken. Hvis du vil gjøre noe virkelig unikt, kan du ta de gamle kommodene du tenkte på å kaste deg og gjøre dem om til en planter.

Dette DIY-prosjektet er ganske enkelt å utføre. Du trenger skuffene, skikkelig jord til ønskede planter og en vegg der du kan feste eller henge skuffeplanteren. I tillegg kan det være lurt å male din håndlagde planter for at den skal se ny ut.

Legg til noen hyller eller klesreoler

Du kan aldri ha nok hyller eller stativer til garderoben din. Når du har så mye tid, har du sjansen til å legge til litt mer. Du trenger tretavler du kanskje allerede har fra andre DIY prosjekter og en boremaskin i tilfelle du vil feste dem på veggene.

For klesstativet trenger du dessuten noen stål-, plast- eller trebarrer, eller du kan bruke fantasien og prøve å improvisere med krydderspor eller andre lignende ting du ikke bruker lenger. Når du har forestilt deg ditt perfekte fremtidige rack, kan du se om det er motstandsdyktig nok til å støtte klærne dine, og om det gir tilstrekkelig stabilitet. Gå deretter til trinn to – velg støtten du vil feste den til, eller bena som vil opprettholde denne strukturen.

DIY-prosjekter er aldri kjedelige, og i løpet av denne perioden hvor vi ikke lenger er i stand til å gjøre det meste av det vi liker, er de et flott tidsfordriv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *