DIY-prosjekter for hunden din

Interiørdesign

Når hunder dusjer oss med kjærligheten hver dag, er det naked passende at vi gir tilbake, og at vi noen ganger ønsker å ødelegge dem. Du trenger ikke engang å bruke mye penger på det, da disse DIY-ideene er veldig billige og ofte krever ting du allerede har i ditt hjem. Sjekk ut ideene fra dette nettstedet og se hjemmet ditt bli comfier for alle.

Enkle ideer for deg

Alle hunder elsker bein og å leke med dem, så i stedet for å ha ødelagte beinbiter rundt i hjemmet, hvorfor ikke lage et leketøyben til dem laget av plysj. Dette betyr at du ikke trenger å bruke penger på dyrebutikken, og at du vil kunne holde hunden lykkelig i timevis fremover. Hvis du vil legge til en morsom skranglende støy til det, kan du fylle “beinet” med bønner eller erter.

Hvis du legger merke til at leketøyet begynner å miste fyllingen (vær oppmerksom, spesielt hvis hunden din er kjent for å tygge lekene til ødeleggelse), er det på tide å ta det bort og lage et nytt. Dette alternativet er fremdeles billigere enn noe lignende leketøy du kan finne i en dyrebutikk og hvis du elsker DIY, vil du uansett elske å lage disse plysjbenene.

Har du en classic koffert som du skal kaste ut fordi den er for gammel eller fordi den er ødelagt? Hvorfor ikke gjøre den om til en komfortabel seng for hunden din? Som du vet, trenger en hund omtrent 12 – 14 timers søvn / dag, så hvorfor ikke gjøre denne aktiviteten til en søt og fasjonabel? Fjern innsiden av kofferten og sett i en pute eller pute.

Når du lager kofferten selv, kan du tilpasse mange ting ved den, fra hvilke farger du kan bruke til hvilke mønstre som vil gå bedre med ditt generelle interiørdesign. Valpen din vil helt sikkert elske denne nye sengen du har opprettet av deg selv!

Noen andre kule ideer

Føler du at snøret du bruker er litt på basissiden? Det er en enkel løsning på det. Ta litt tau som du kan bruke som snor og farge det i hvilken som helst farge eller farger du vil. For denne planen trenger du naked et tie-dye-sett eller et stofffargestoff som du enkelt kan finne i enhver butikk.

Følg instruksjonene for hvordan blanding av fargestoffer skal gjøres og vanne dem litt ned slik at du ikke får en farge som er for intens. Du kan overlappe delene slik at du får et enda kjøligere design.

Hvis du skal tilpasse båndet, hvorfor ikke gjøre noe med kragen? Endre det generelle utseendet på kragen ved å bruke forskjellige ermer som du kan skli over den. Dette er veldig enkelt, ettersom du naked trenger å måle et fargeprøve av stoff og sørge for at det passer, hvoretter du trenger å varme limet inn i et rør.

Finpreget skaper dekorasjoner med noe av det du har tilgjengelig i hjemmet ditt, for eksempel ricrac, bånd eller rhinestones. Valpen din kommer garantert til å se mye mer stilig ut med disse kule ermene, og det som er enda viktigere er det at det ikke er sydd involvert.

Dette er selvfølgelig naked noen enkle ideer som du kan gjøre selv uten drawback, males det er mange flere alternativer der ute naked som venter på å bli prøvd som en hundeteppe eller hvordan du kan tappe et teppe i baksetet på bilen. Verden er østersen din, så kom dit ut og gå for det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *