Corned oksekjøtt og kål knives

Oppskrifter

ingredienser:

for deigen:

2 1/2 dl mel
1/2 kopp rømme
2/three kopp vann
2 ss smeltet smør
1 ts bakepulver
1/four ts salt
1/eight ts pepper
1 egg

eggvask:

1 egg
1 ss vann

corned beef og kål fylling:

1 løk, hakket
three ss schmaltz eller rapsolje

1 1/2 kopp hakket kål

three 1/2 kopp vanlig potetmos (avkjølt)

2 kopper kuberet corned beef (kokt og avkjølt)
salt
pepper

Veibeskrivelse:

For fylling: (kan gjøres dagen før og nedkjøles, tildekkes over natten)
Varm schmaltzen i en stekepanne. Tilsett løk og la koke til det er ganske mørkt. Tilsett og kål og sauter til det er mykt, krydre med salt og pepper. Mos løken / kålen i poteten, rør inn corned beef.

Forvarm ovnen til 375. La fyllet avkjøle mens du lager deigen.

for deigen:

Visp sammen alle de tørre ingrediensene. Hell i en stor bolle, gjerne i bunnen av en stavmikser. Visp sammen rømme, smør, vann og egg i en middels bolle. Hell på toppen av de tørre ingrediensene og bland med en deigkrok til det dannes en strong ball av elastisk deig.

Del deigen i 12 like retailer biter.

Rull hvert stykke ut på et melet underlag til en 5-tommers sirkel som er omtrent 1/eight tommer tykk (jeg liker å bruke denne lille kjevelen). Legg en 1/four kopp fylling i midten. Brett sidene opp for å lukke, klem quick. Legg sømsiden ned på en foret bakeplate. Stikk toppen med en gaffel, en gang. Alternativt kan du pakke deigen rundt fyllet, og etterlate omtrent 1/2 tommers brede vindu på toppen.

Pisk sammen egget og vannet til eggvasken. Pensle over toppen av knishen. Gjenta for gjenværende deig. Stekes i omtrent 20 minutter eller til de er veldig varme, males ikke brunede.

Merk: Siden deigen inneholder meieri, betyr dette at denne oppskriften ikke er kosher. Hvis du ønsker å lage en kosher versjon, er det massevis av oljebaserte knish bough-oppskrifter som denne fyllingen ville vært fantastisk i. Vi foretrekker denne deigen, fordi vi synes den er smaker, enklere å jobbe med og mindre fettete og beholde kosher er ikke en bekymring.

Mine tanker:

Hvordan er det nesten St. Patrick's Day allerede ?! Jeg må innrømme, jeg har aldri feiret det utover å ha grønt på skolen og gjør ikke så mye nå, males en ting jeg virkelig har hatt glede av i løpet av årene, er å komme med nye oppskrifter som bruker corned beef og kål. Det er merkelig veldig tilfredsstillende. Jeg tror favoritten min fortsatt er corned beef og kål bao og corned beef ting kål er et nært sekund.

Jeg lagde faktisk dette rett etter St. Patrick's Day i fjor og lagret oppskriften slik at jeg faktisk kunne få den opp i tide for at du skulle lage den før ferien. Dra nytte av salget av corned beef!

Ikke naked elsker vi kniser her, det er en fin opprinnelseshistorie for den veldig amerikanske kombinasjonen av corned beef og kål. På begynnelsen av 1900-tallet bodde irske og jødiske innvandrere aspect om aspect i mange NYC-bydeler som Decrease East Facet. Tilbake i Irland kål og et annet spekemat var bacon en populær rett. Corned beef hadde vært populært i Irland, males skyldtes mer at engelske lover for det meste ble eksportert og utenfor rekkevidden for de fleste irske borgere. På den tid da den irske potet hungersnød da mange irske mennesker immigrerte til USA, hadde den falt i favør for det mer lett tilgjengelige og rimelige baconet – hvis de i det hele tatt hadde penger til kjøtt – poteter var den virkelige stammen av kostholdet sitt.

Tilsynelatende i New York merket de irske innvandrerne at det mer lett tilgjengelige corned beef fra jødiske delikatesseforretninger, de kosere slakterne der de allerede handlet og matvogner var ganske like (og billig!) Til irsk corned beef (salt tilbake bacon) og begynte å lage mat det med kål og poteter. Voila: den amerikanske tradisjonen med corned beef og kål begynte.

For å feire sammensmeltningen av jødisk og irsk kultur for alle disse årene, måtte jeg lage delikatesseklærne kniser! De er enklere å lage enn du skulle tro, og mens jeg elsker en potetknest, tilfører corned beef og kål virkelig smaken. De er utrolig gode.

    foto kokosnøtt-sig_zpsb2fb208a.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *